Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BusinessOulu on tilannut TK-Evalilta International Sales Force -hankkeen arvioinnin

Julkaistu 28.02.2017

BusinessOulu toteuttaa EAKR-rahoituksella International Sales Force -hankkeen, jonka avulla lisätään kansainvälisten kontaktien, tarjouspyyntöjen ja kauppojen määrää pohjoispohjanmaalaisille pk-yrityksille. Hankkeessa mm. autetaan yrityksiä löytämään ja avaamaan uusia myyntikanavia kansainvälisille markkinoille ja autetaan yrityksiä avaamaan, aktivoimaan ja kehittämään omia myynnin ja kansainvälistymisen prosessejaan. 

Lue lisää »

TK-Eval on aloittanut Satelliitti-hankkeen ulkoisen arvioinnin

Julkaistu 28.02.2017

Satelliitti-hankkeen arvioinnissa on kysymys ulkoisesta kehittävästä arvioinnista, joka tukee hanketta sen toteutusaikana siten, että siitä saatavat tulokset ovat hyödynnettävissä hankkeen käytännön toiminnassa ja raportoinnissa.

Lue lisää »

TK-Eval ja Itä-Suomen yliopiston Alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatia tekevät Maaseutukatsauksen 2017

Julkaistu 27.02.2017

Maaseutupolitiikan neuvosto MANE laatii joka kolmas vuosi julkaistavan maaseutukatsauksen, jossa esitetään poikkileikkaus maaseudun tilanteesta tiettynä ajanhetkenä ja tuotetaan kompakti tietopaketti maaseudun valtakunnallisesta kehityksestä tilastojen ja tutkimusten valossa päätöksenteon ja kehittämistyön pohjaksi. Osana maaseutukatsausta toteutetaan kansalaiskysely, jonka tuloksia hyödynnetään katsauksessa. Vuoden 2017 katsauksen toimittajaksi ja kansalaiskyselyn toteuttajaksi on valittu TK-Evalin ja Spatian muodostama konsortio. Katsauksen julkistaminen tapahtuu Leppävirralla 1.–3. syyskuuta järjestettävän Maaseutuparlamentin 2017 yhteydessä.

Lue lisää »

TK-Eval tekee alkuvuoden 2017 aikana Kainuun Edulle Kasvua Kainuuseen -hankekokonaisuuden ulkoisen arvioinnin

Julkaistu 27.02.2017

Toimeksiannossa arvioidaan tähän mennessä hankekokonaisuudessa tehdyn työn tuloksia ja tarpeellisuutta sekä tuotetaan tietoa tulevaisuuden tarpeista. Arviointi kytkeytyy osaltaan koko Kainuun tasolla tehtävien yrityspalveluiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Lue lisää »